Verzenden & retourneren

Verzenden

Levertermijn
Wanneer je via de webwinkel je producten aangekocht hebt, wordt alles -na betaling- binnen de vijf werkdagen verzonden. Wanneer het pakje uiteindelijk bij jou terecht komt, hangt af van onze logistieke partner. Je wordt hiervan per e-mail op de hoogte gehouden. Zonnehoed kan niet aansprakelijk gesteld worden bij vertraging van deze logistieke partner.

Indien je artikelen besteld hebt die niet in voorraad zijn (categorie ‘op bestelling’), dan brengen we je per e-mail op de hoogte van de precieze levertermijn, en vragen we jouw akkoord hierover.

Leveringskost voor leveringen binnen België
Om portkosten te vermijden kan je jouw aankopen in onze winkel komen afhalen. Maak je keuze duidelijk bij het ingeven van je bestelling.

Woon je in België, dan kan je ook kiezen voor een levering aan huis. De verzendkosten zijn €6 (incl. BTW) of gratis vanaf een aankoopwaarde van €70. Dit wordt duidelijk weergegeven tijdens het bestelproces op onze webwinkel. Deze leveringen worden verzorgd door Bpost of DPD.

Wist je dat... Een pakket laten leveren in een afhaalpunt of pakjesautomaat de CO2 uitstoot verlaagt met 30%! Kies voor deze optie en krijg 10 Zonnehoedpunten cadeau! *Punten kunnen enkel toegekend worden als je ingeschreven bent voor ons getrouwheidssysteem.

Leveringen buiten België

Land van bestemming

Transportkost 
(incl. BTW)

Logistieke partner

Gratis verzending vanaf

Nederland

€9

Bpost of DPD

€90

Duitsland (Deutschland)

€10

Bpost of DPD

€100

Frankrijk (France)

€11

Bpost of DPD

€100

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je een pakje naar een ander land laten versturen, neem dan contact met ons op per e-mail ([email protected]). Dan zoeken we samen uit hoe we het pakje zo voordelig mogelijk kunnen verzenden.

 

Verpakking

Wij hergebruiken de dozen waarin onze leveringen toekomen zoveel mogelijk om bestellingen naar jullie te sturen. Verschiet dus niet als je een doos toe krijgt met een ander merk of winkelnaam op. Je kan onze pakketjes herkennen aan onze mooie Zonnehoed stickers!

 

Wettelijke garantie

Alvorens we je spullen versturen, controleren we of ze in goede staat zijn. Mocht je bij de ontvangst toch gebreken opmerken, neem dan onmiddellijk contact met ons op via [email protected]. Dan bekijken we samen hoe we je kunnen verder helpen.

 

Retourneren

Als de spulletjes die je bestelde toch niet aan je wensen lijken te voldoen, dan heb je het recht om van je aankoop af te zien tot 14 kalenderdagen na de ontvangst van je goederen. We vragen je ons hiervan op de hoogte te brengen via e-mail naar [email protected], en dit formulier, ingevuld, toe te voegen aan het pakketje met terug te sturen goederen.

Het terugsturen dient te gebeuren op eigen kosten. Je kan de spullen natuurlijk ook rechtstreeks in de winkel komen terugbrengen. We aanvaarden enkel ongebruikte en onbeschadigde spullen in de originele verpakking. En betalen de teruggestuurde artikelen terug.

Wens je een vervangartikel te ontvangen? (Bv. een andere maat dan de maat die je oorspronkelijk bestelde). Dan neem je best contact op met ons via mail of telefonisch. Wij zoeken dan samen met jou uit hoe we dit het beste aanpakken. De eventuele retour en nieuwe verzendkosten komen altijd ten koste van de koper.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »