ergonomisch-dragen

Ik ben Nathalie, en werk als draagconsultent bij Zonnehoed. Ik vertel jullie alvast even ons draag-verhaal.
Martijn en ik hebben vier kinderen, en alle vier werden ze veel gedragen. De oudste vooral nog op de arm. 😊
Maar met een tweede kindje in huis, hadden we plots handen tekort. Al snel haalden we een rekbare doek in huis. En zo waren we vertrokken als draagouders. En zowel mijn man als ik waren er verzot op!
Met de tijd, probeerden we ook nog andere systemen uit. En met succes: de wereld van het ergonomisch dragen is zo rijk!

Het is vanuit mijn enthousiasme voor deze nieuwe wereld vol natuurlijke gebruiken, dat ik enkele jaren terug besliste om Zonnehoed op te richten. Ik haal er zo ontzettend veel plezier uit om mensen gedurende het hele proces van moeder of vader worden en zijn, te begeleiden. Ik heb zowel een opleiding vroedvrouw als draagconsulent achter de rug.

Voor de draagopleidingen koos ik het Instituut voor Hechting (NL). Ik volgde reeds Draagconsulent I en II, ook de module ‘Knoopwijze voor zwangeren volgens FTZB’, vervolgens nog een module over voorgevormde dragers, en de opleiding rond het dragen van prematuur geboren baby’s.
Ik sta te popelen om mijn expertise met jullie te delen en jullie zo wegwijs te maken in de boeiende wereld van het ergonomisch dragen!

Bij Zonnehoed kan je terecht voor zowel infosessies, workshops als draagconsulten. En daarnaast bieden we ook verschillende draagoplossingen aan, zowel in verkoop als in verhuur.
Maak je graag een afspraak? Neem dan gerust contact op via mail naar info@zonnehoed.be, of telefonisch op 0479 755 190 (Nathalie Corne). Voor het aankopen van een draagsysteem, kan je terecht in onze fysieke winkel, of in onze webshop.

Meer info over al deze specifieke aspecten, kan je op volgende pagina’s terugvinden:

Pasconsult en aankoop

Ga naar uitleg pasconsult

Draagworkshops en -consulten

draagworkshop-en-consult

Huren van een drager

drager-huren