Geboortelijsten

geboortelijst

Wil je graag een geboortelijst met ecologische kledij, educatief speelgoed, wasbare luiers, natuurlijke verzorgingsproducten, een draagdoek of ergonomische draagzak,…? Dat kan bij Zonnehoed! Niet al onze merkjes hebben een bio- of fair trade-label, maar ook dan zijn het spullen waar we volledig achter staan en waar we bewust voor gekozen hebben.

Bij interesse, stuur ons gerust een mail. Ons assortiment voor een geboortelijst is immers veel groter dan wat je op de webshop en in de winkel kan vinden. Je krijgt op voorhand een overzichtje met al onze leveranciers, zodat je al ideeën kan opdoen. Vervolgens nodigen we jullie uit in de winkel in Zwalm om de lijst samen te stellen. We geven graag veel info en zoeken samen met je uit welke spullen voor jou handig zijn.

Bij het afsluiten van de lijst krijg je een waardebon van 10% op het aangekochte bedrag van jullie lijstje. Bovendien mag je van zodra je een lijstje legt bij Zonnehoed, alle spulletjes die je aankoopt bij dit totaal bedrag rekenen en dit tot het afsluiten van je lijst. Je bent niet verplicht om alles aan te kopen, met uitzondering van kledij en speciaal voor jullie bestelde artikelen (tenzij anders afgesproken).
Indien jullie lijstje snel uitverkocht zou zijn, kan je altijd nog artikelen bijvoegen.
De lijst blijft tot 3 maanden na de geboorte online. In samenspraak kan deze termijn verlengd worden.

Ook wens- en/of verjaardagslijstjes kan je bij Zonnehoed leggen. Die kan je zelf samenstellen (zonder eerst naar de winkel te komen). Ga naar de webshop en kies de artikelen die je wenst. Hier geldt geen aankoopverplichting, maar als het artikel door een andere klant gekocht wordt, gaat het automatisch van jouw wenslijst af. Een wenslijstje leg je dus best niet te lang op voorhand.

Heb je nog vragen of wil je graag een afspraak maken? Dat kan via info@zonnehoed.be of 0479/755 190.