Algemene voorwaarden

Ondernemingsgegevens

Zonnehoed (onderdeel van MB consulting BV)
Neerstraat 39
9636 Nederzwalm

BTW BE 0480 444 760
RPR OUDENAARDE

IBAN                BE60 0018 3155 1370
BIC                  GEBABEBB

Tel                  +32456366758
Mail                 [email protected]

 

Algemene bepalingen
Hieronder vind je informatie over de algemene voorwaarden voor het aankopen van producten bij Zonnehoed.

 

Leveringsvoorwaarden

Levertermijn
Wanneer je via de webwinkel je producten aangekocht hebt, wordt alles -na betaling- binnen de drie werkdagen verzonden. Wanneer het pakje uiteindelijk bij jou terecht komt, hangt af van onze logistieke partner. Je wordt hiervan per e-mail op de hoogte gehouden. Zonnehoed kan niet aansprakelijk gesteld worden bij vertraging van deze logistieke partner.

Indien je artikelen besteld hebt die niet in voorraad zijn (categorie ‘op bestelling’), dan brengen we je per e-mail op de hoogte van de precieze levertermijn, en vragen we jouw akkoord hierover.

Leveringskost voor leveringen binnen België
Om portkosten te vermijden kan je jouw aankopen in onze winkel komen afhalen. Maak je keuze duidelijk bij het ingeven van je bestelling.

Woon je in België, dan kan je ook kiezen voor een levering aan huis. Deze service is gratis, vanaf een aankoopwaarde van €70. Bij lagere bedragen, rekenen we €6 (incl. BTW) per bestelling aan. Dit wordt duidelijk weergegeven tijdens het bestelproces op onze webwinkel. Deze leveringen worden verzorgd door Bpost of DPD.

Leveringen buiten België

Land van bestemming

Transportkost 
(incl. BTW)

Logistieke partner

Gratis verzending vanaf

Nederland & Luxemburg

9

Bpost of DPD

€90

Duitsland

10

Bpost of DPD

€100

Frankrijk

11

Bpost of DPD

€100

Verenigd Koninkrijk

13

Bpost of DPD

€150

Wil je een pakje naar een ander land laten versturen, neem dan contact met ons op per e-mail ([email protected]). Dan zoeken we samen uit hoe we het pakje zo voordelig mogelijk kunnen verzenden.

Prijzen & betaalmethoden
Alle weergegeven prijzen zijn uitgedrukt in euro, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendingskosten (van deze laatste word je tijdens het bestelproces op de hoogte gebracht).

Zonnehoed biedt de meeste gekende betalingsvormen aan via Mollie B.V., een erkend bedrijf dat de internetbetalingen verzorgt. Op het einde van je aankoop kan je kiezen tussen PayPal, bancontact en kredietkaart.

 

Wettelijke garantie
Alvorens we je spullen versturen, controleren we of ze in goede staat zijn. Mocht je bij de ontvangst toch gebreken opmerken, neem dan onmiddellijk contact met ons op via [email protected]. Dan bekijken we samen hoe we je kunnen verder helpen.

 

Privacy policy
Door te bestellen via ‘www.zonnehoed.be’ sta je ons uitdrukkelijk toe je persoonsgegevens te gebruiken voor de administratie van het klantenbestand, de aanmaak van je klantenkaart, het beheer van bestellingen, leveringen en voor de facturatie. We zullen deze persoonsgegevens uiteraard niet delen met derden, en we gebruiken ze ook niet voor commerciële doeleinden (bv. nieuwsbrief), zonder dat we daar expliciete goedkeuring van jou voor gekregen hebben. Je hebt het recht om op elk moment op te vragen welke gegevens we van je bewaren en indien nodig mag je ons vragen die te wijzigen of te schrappen.

Bovenstaande geldt ook voor de gegevens bekomen via het inschrijven op de nieuwsbrief. 

 

Herroepingsrecht & retourneren van ontvangen goederen
Als de spulletjes die je bestelde toch niet aan je wensen lijken te voldoen, dan heb je het recht om van je aankoop af te zien tot 14 kalenderdagen na de ontvangst van je goederen. We vragen je ons hiervan op de hoogte te brengen via e-mail naar [email protected], en dit formulier, ingevuld, toe te voegen aan het pakketje met terug te sturen goederen.

Het terugsturen dient te gebeuren op eigen kosten. Je kan de spullen natuurlijk ook rechtstreeks in de winkel komen terugbrengen. We aanvaarden enkel ongebruikte en onbeschadigde spullen in de originele verpakking. En betalen de teruggestuurde artikelen terug (excl. verzendingskosten).

Wens je een vervangartikel te ontvangen? (Bv. een andere maat dan de maat die je oorspronkelijk bestelde). Dan neem je best contact op met ons via mail of telefonisch. Wij zoeken dan samen met jou uit hoe we dit het beste aanpakken. De eventuele retour en nieuwe verzendkosten komen altijd ten koste van de koper.

 

Aansprakelijkheid
Eens de spullen bij ons vertrokken zijn, vervalt onze verantwoordelijkheid over de goederen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de diensten van de logistieke partners die de verzending verzorgen. Indien gewenst, kunnen we je zeker helpen bij het opstarten van een klachtenprocedure.

De inhoud die via deze webshop verspreid wordt, is louter informatief van aard. Zonnehoed kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade, van welke aard ook, die het gevolg is van handelingen/beslissingen gebaseerd op deze inhoud.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »