Over ons

10479667_10205389450119413_7641642613176042085_o

Ik ben Nathalie, gehuwd met Martijn en mama van vier: Hannah, Lucas, Jona en Warre.

Ik studeerde verpleegkunde, bachelor biologie, herborist en vroedkunde.
Ik volgde ook de opleiding tot draagconsulent I en II aan het Instituut voor Hechting, onder leiding van Kirsten Minnen. En ook de module ‘Knoopwijze voor zwangeren volgens FTZB heb ik achter de rug.

Toen ons eerste kindje geboren was, verhuisden we naar Australië. Daar werkte ik als verpleegkundige op een neonatale intensieve zorgenafdeling in een kinderziekenhuis. Het werd een onvergetelijke ervaring. Ik heb er heel veel geleerd, wat dan ook heel wat interesses in mij losmaakte of aanwakkerde: natuurlijk opvoeden, ontwikkelingsgerichte zorg, borstvoeding, draagdoeken, katoenen luiers, aromatherapie, kruidengeneeskunde,…

Al bij ons eerste kindje waren we overtuigde gebruikers van katoenen luiers. Terug in België engageerde ik mij om de luiers te promoten via een consulentensysteem. Wat later besloot ik om de producten die ik zelf als mama door de jaren heen heb leren kennen én waar ik enthousiast over was ook te gaan verkopen. Mijn winkeltje was een feit, maar het bleef nog een tijdje kleinschalig. Enkel vrienden en familie kwamen advies vragen. De weg naar het ‘grote publiek’ bleef nog even uit.

Maar -na mijn diploma vroedvrouw te hebben behaald- was ik toe aan iets meers. Het assortiment werd uitgebreid en verkocht via webwinkel, en we richtten een winkeltje in dat voorlopig enkel toegankelijk is via de tuinpoort. En bij deze start, paste uiteraard een nieuwe naam: ZONNEHOED. Naar het kruid Echinacea. En met het motto ‘Uit liefde voor al wat leeft’.

Binnenkort starten onze verbouwingen en komt er een echte geboortewinkel met de mogelijkheid om vanalles te organiseren: infosessies, oudergroepen en workshops.

Er is ook steeds de mogelijkheid om een draagconsult bij u thuis te laten doorgaan zo u dat wenst.

Veel liefs,
Nathalie