Wolletjes actie

De lente kondigt zich sinds enkele weken aan. Tijd om de grote schoonmaak te starten. Bij Zonnehoed ruimen we deze maand ons wol-assortiment op. Zo lopen er de hele maand acties op onze verschillende merken: Engel, Disana, Joha en ManyMonths. Tot 30% korting!

Wist je dat elk merk voor ons een heel bewuste keuze is? Met typische eigenschappen? Lees er gauw meer over in dit blogartikel.

Engel:

Engel is een Duits familiebedrijf dat al meer dan 85 jaar ondergoed en kleding maakt voor jong en oud. Engel is zich gaan specialiseren in biologische wollen kleding die aan de hoogste ecologische eisen voldoet. Met het GOTS keurmerk en het IVN (Ecocert greenlife) keurmerk garanderen zij respectvol om te gaan met mensen, dieren en het milieu. We hebben standaard heel wat in ons gamma van dit heerlijke kwaliteitsvolle merkje. Je kan gerust je baby’tje helemaal in Engel wolletjes kleden. Voor grotere kinderen en volwassenen hebben we vooral ondergoed in voorraad. Sporadisch vind je ook wel wat bovenkledij. Engel behoudt jaren dezelfde collecties, wat natuurlijk al een veel ecologischer concept is dan per seizoen je collecties aan te passen. Dat maakt het ook dat we altijd je favoriete stuk kunnen bijbestellen, en zo kunnen we onze voorraad ook altijd aanvullen…

 

Disana:

Disana maakt prachtige wollen kleding van hoge kwaliteit. De kleding voor baby en kind is duurzaam en eerlijk geproduceerd van zachte biologische merino wol. Disana is zelfs GOTS gecertificeerd. Je kan je baby’tje dus lekker warm induffelen in de mooie gebreide kleertjes van Disana, maar zelfs als je houdt van wasbaar luieren zit je goed bij Disana. Wollen overbroekjes, strikluiers, inleggers en inlegvliesje,… Het zit allemaal in hun gamma. Van Disana hebben we ook een heel assortiment mooie dekentjes. Topmerkje!

Joha:

Sinds kort hebben we ook het Deense merk Joha bij Zonnehoed. Mooie en zachte wolletjes uit mulesing vrije merinowol. Alles wordt vervaardigd in de eigen fabriek in Oekraïne.
De kleding van Joha valt mooi lang en smal, maar rekt ook zeker mee in de breedte.
Van de meeste kleertjes is de wol bewerkt (superwash) en die kunnen daardoor in de wasmachine, bij de gewone was, wat voor veel mensen een enorm voordeel is, maar check voor de zekerheid nog eens het waslabel.

ManyMonths:

En als laatste stellen we ManyMonths, MaM en MaD aan je voor. Afkomstig uit Finland. Heerlijke wollen bovenkledij voor zowel kinderen, vrouwen als mannen. Alle wol is 100% merino rib, non-mulesing. De kinderkledij is vrij innovatief: ze gaan waarlijk vele maanden mee. En zo is het nog duurzamer uiteraard. Ook de prachtige warme kleuren zijn heel typisch voor dit wolmerk. Ontdek de gekleurde leggings, mutsen, body’s, truien, t-shirts en zoveel meer!