Sjankara Home Perfumes

Maak kennis met de Home Perfumes van Sjankara.

Sjankara Home Perfumes(2)

Met de Home Perfumes creëer je met het grootste gemak in elke ruimte je favoriete sfeer.
Het zuivert en verfrist de atmosfeer in huis, en neemt onaangename geurtjes weg.
Eenvoudig te gebruiken: drukken op het pompsysteem, en de vloeistof met een hoog gehalte aan etherische oliën verspreid zich in de lucht.
Beschikbaar in flesjes van 50 ml.

We hebben momenteel de volgende Home Perfumes in ons gamma:

Home Perfume Aladdin
Een mysterieuze zoete exotische geur, wat kruidig met een houtige ondertoon. Bevat de etherische olies van linaloe, ylang ylang, limoen, bittere sinaasappel, rozenhout, staartpeper, zwarte peper, bergamotblad, patchouli en vanille.

Home Perfume Energy Boost
Een frisse muntgeur. Met de etherische olies van pepermunt, eucalyptus, kaneelbast, kruidnagelknop, rozenhout, kruidnagelblad, wintergreen, zwarte tijm en bonenkruid.

Home Perfume Marrakesh
Een krachtige ontgeurder met een frisse geur van vooral munt en citrus. Met de etherische olies van West-Indische sandel, citroenmunt, groene munt, limoen, citroen, citroeneucalyptus en pompelmoes.

Home Perfume Mistral
Brengt de Provence in huis. Met de etherische olies van lavandin grosso en super, manilla-elemi, geranium, ylang ylang, linaloe, nerolina en patchouli.

Home Perfume Mystique
Een zoete en pittige meer oosterse geur. Met de etherische olies van vetyver, patchouli, pokhout, ylang ylang, bittere sinaasappel, kruidnagel, kaneelbast, strobloem en zilverspar.

Home Perfume Sherazade
Krachtig ontgeurend, verfrissend en pittig. Met de etherische olies van citroeneucalyptus, manilla-elemi, linaloe, limoen, citroen, litsea, sinaasappelblad, bittere sinaasappel, rosalina, koriander, wijnmost, benzoe, khella en zwarte tijm.