Nieuw merk: Wondr!

Wondr wat is dat? Wondr is een merk van shampoo & shower bars. Deze bars zijn cruelty-free, vegan, ecologisch, plastic-vrij en watervrij. Ze worden gemaakt in België. Dit merk heeft momenteel in zijn gamma: shampoo bars, shower bars, shaving bars en facewash bars.

We mochten ze al eens testten. Nieuwsgierig? Lees dan hier alle reviews!

Anneleen testte voor ons de Wondr shampoobar Lavender & Lilac en het zakje voor de bars in te stoppen. Lees hier haar review (FB) van de Shampoo bar Lavender & Lilac
Over het zakje voor de bars had ze dit nog te melden: “Ook het bijgeleverde zakje is fijn – gemakkelijk op te hangen in de douche en de shampoo bar zit er goed beschermd in tegen spatten, maar kan ook goed drogen door de luchtgaatjes.”

Daphné testte de shampoobar Coconut & Lemon showerbar Lime & Ginger: “Beide bars schuimen goed waardoor het vooral voor mijn haar gemakkelijker te verdelen is. Bij vorige bars die ik testte schuimde het bijna niet en dat was toch wel moeilijk om de shampoo dan te verdelen over mijn lang en dik haar. De bars hebben heerlijke geurtjes. De noppen op de bar geven een massage op je hoofd, een aangename ervaring. Het was de eerste keer dat ik een showerbar gebruikte, het was dus wel even wennen om mij rechtstreeks in te wrijven met de bar in plaats van met een washandje. Mijn dochter vond het wel heel fijn als ik haar masserend waste met de showerbar. Voor de bewaring heb ik dezelfde opmerking als Anneleen, zeker je bar op een droog plaatsje bewaren dus of het zakje op een hoogte hangen dat het niet onder de straal van de douche hangt.

Nathalie testte de shampoo & shower bar Orange & Grapefruit. Ze is er tevreden van al vindt ze dat het parfum iets subtieler mag en dat het behoorlijk schuimt.

Nele testte voor ons de make-up pads, lees hier haar review (IG).
En tenslotte Rachida’s mening, zij testte de shampoobar Ocean Breeze voor ons. Lees het hier (IG).

Binnenkort vind je de Wondr bars ook in onze winkel!