Mouwslabbes van Lilypoppy

Ken je ze al, de superleuke mouwslabbes van Lilypoppy? Ze liggen al een tijdje in onze winkel en ze gaan goed over de toonbank.

Lilypoppy’s slabbetjes met mouw hebben een uniek design waardoor uw kleine spruit zijn kleertjes proper kan houden tijdens het eten. Je legt het lange voorstuk van het slabbetje mee op de tafel van de kinderstoel en zet hun bordje daarbovenop. Hierdoor ontstaat een gootje dat al het gemorste eten opvangt. Ideaal voor de Rapley-methode en ook als schortje voor schilderactiviteiten.

Stressvrije eetmomenten
Door hun uniek design behoren verschillende kledijwissels per dag tot het verleden! Je kleintje kan naar hartelust met eten experimenteren en al het gemorste eten wordt netjes opgevangen waardoor de kleertjes proper blijven.

Gemakkelijk in onderhoud
Lilypoppy’s slabben met mouwen zijn waterafstotend en worden makkelijk schoon geveegd met een vaatdoek of gewassen op 30 graden en zijn droog aan de waslijn in een halfuurtje.

Hoge kwaliteit en aanpasbaar product
Door gebruik van de hoogste kwaliteit van PUL materiaal zijn de slabbetjes vlek-, water- en geur-resistent. De stoffen zijn tevens BPA, PVC, lood en Phtalate vrij.
De trendy prints op onze slab met mouw zijn kleurvast en ze zijn aanpasbaar in maat door de neksluiting en elastische sluiting rond de pols. Dit zorgt ervoor dat onze slabbetjes passen voor een 1 tot 3 jarige.

Perfect kado voor iedere jonge ouder
Je vrienden en familie zullen je steeds dankbaar zijn als je hen een slabbetje van Lilypoppy kado doet. Ze zorgen ervoor dat etenstijd weer relax verloopt en dit in kleurrijke, leuke designs waar de kleintjes gek op zijn.

De bedenker: Stefanie Cailliau