Kalender

november 25, 2019
 • Infosessie Borstvoeding

  november 25, 2019  2:00 pm - 4:30 pm
  Zonnehoed, S.V.D. Veldestraat 7, 9630 Zwalm, België

  Deze infosessie wordt gegeven door Nathalie Corne, zelfstandig vroedvrouw. Ze volgde de opleiding lactatiekunde aan de Artevelde Hogeschool in Gent, en is zelf moeder van 4 kinderen.
  Voor deze infosessie, maakt ze gebruik van het lespakket van Care4education. Deze organisatie is ontstaan uit de droom van 4 vroedvrouwen, om alle aanstaande ouders in Vlaanderen zoveel mogelijk juiste, gelijkaardige en evidence-based informatie te geven.
  Tijdens deze interactieve sessie krijg je als toekomstige ouders een uitgebreide basis mee, zodat jullie een realistisch beeld krijgen over de opstart van borstvoeding en genoeg handvaten hebben om nadien zelf aan de slag te gaan.
  We vinden het persoonlijk karakter van deze workshop belangrijk, en kiezen daarom voor een beperkt aantal deelnemers. Snel inschrijven is dus de boodschap!
  Deze sessie gaat door op maandag 25 november van 14.00-16.30 u.
  Adres: Zonnehoed
  Prijs: 15 €/koppel

   

december 5, 2019
 • De Huiskamer: EHBO voor baby's en kinderen

  december 5, 2019  7:00 pm - 10:00 pm
  Zonnehoed, S.V.D. Veldestraat 7, 9630 Zwalm, België

  We hebben voor deze workshop opnieuw een gast in De Huiskamer van Zonnehoed: een ervaren lesgever van Child Care Academy.

  Het wordt geen langdradige tijdrovende opleiding, maar een workshop waarbij de voornaamste zaken rond EHBO bij baby's en kinderen in 3 uurtjes worden toegelicht door één van hun top trainers, met heel wat praktijkervaring.
  Deze workshop is gericht op baby en kind (0-12j), waarbij o.a. volgende thema's aan bod komen: omgaan met een angstig kind en geruststelling, contacteren van hulpdiensten, reanimatie, verstikking, wondverzorging, vergiftiging, koortsstuipen, en zoveel meer.
  De coach brengt zelf al het nodige materiaal mee om van de workshop een succes te maken.

  De deelnemers ontvangen na afloop een Kind en Gezin attest 'levensreddend handelen bij baby en kind'.

  Prijs: 35 euro/persoon
  Met een hapje en drankje.
  Inschrijven via deze link.