Kalender

augustus 21, 2018
 • Infoavond wasbare luiers ism Klein Spook

  augustus 21, 2018  7:30 pm - 10:00 pm
  Zonnehoed, S.V.D. Veldestraat 7, 9630 Zwalm, België

  GRATIS
  José Delameilleure
  Wat zijn herbruikbare luiers? Hoe gaat dat praktisch in z’n werk? Wat zijn de voor- en nadelen? Is het iets voor jou? Welke modellen zijn er, zijn ze in katoen of ook in andere materialen? We beantwoorden al deze vragen tijdens de luierinfoavond van Klein Spook. Je krijgt er deskundige uitleg, je kan wasbare luiers bekijken en voelen, en je mag ze zelf testen op een pop.

  De mini's zijn vanzelfsprekend welkom én de winkel is lekker late night open!

   

september 13, 2018
 • De huiskamer: Babygebaren

  september 13, 2018  7:30 pm - 10:00 pm
  Zonnehoed, S.V.D. Veldestraat 7, 9630 Zwalm, België

  € 25
  Kimmie Dult
  Kimmie Dult werd zelf doof geboren is docente VGT bij Fevlado.
  Omdat ook horende kinderen veel sneller kunnen gebaren dan dat ze zich met woorden kunnen uitdrukken is communiceren met gebaren een goed idee! En ook lang nadat je kinderen zich het gesproken woord hebben eigen gemaakt kunnen gebaren erg handig zijn om te communiceren. Denk maar aan situaties waarin er teveel omgevingslawaai is of waarbij jullie te ver van elkaar verwijderd zijn om elkaar te verstaan. Of aan geheimpjes delen terwijl jullie omringd worden door anderen.

  Kimmie zal jullie enkele gebaren uit de Vlaamse Gebaren Taal aanleren die jullie onmiddellijk in de praktijk kunnen brengen met jullie kinderen. Ze brengt ook een eigen tolk Nederlands-VGT die haar zal ondersteunen in haar communicatie met jullie zodat niemand zich geremd hoeft te voelen om vragen te stellen of zich zorgen hoeft te maken dat hij/zijj niet alles begrijpt.

  INSCHRIJVEN KAN HIER