INTERNATIONAL BABYWEARING WEEK

Van 29 september tot 4 oktober 2020 gaat de International Babywearing Week door. Sinds enkele jaren een traditie om het dragen van baby’s & peuters in de kijker te zetten en te vieren. Dit jaar willen ze er een hele maand van maken!


babywearingOok bij Zonnehoed zijn we overtuigd van de vele voordelen die dragen met zich mee brengt (meer info hierover kan je terugvinden in deze blogtekst, geschreven door onze draagconsulent Nathalie).
Voor wie zich niet graag al te veel in de materie verdiept, kunnen we het in een notendop als volgt samenvatten: dragen heeft een enorm positieve impact op de band tussen ouder en kind. 😊
Bij Zonnehoed kan je terecht voor:
Info & workshops over ergonomisch dragen: ten gevolge van de huidige corona-toestand, worden er momenteel geen groepssessies georganiseerd. Heb je interesse om dit alleen of in een klein groepje te doen, dan kunnen we je wel verder helpen!
Neem gerust contact op via info@zonnehoed.be.
Huren van draagsystemen: wil je graag wat experimenteren, alvorens zelf een drager aan te kopen? Dan kan dat via ons verhuursysteem. Voor de tarieven en werkwijze, verwijzen we je graag door naar onze website (link toevoegen).
Aankopen van een drager: ben je helemaal overtuigd en klaar om de stap naar een eigen drager te zetten? Ook dan bij je bij ons aan het juiste adres! Je kan dit laten voorafgaan door een pasconsult in onze winkel. Hiervoor rekenen we 45€ die je integraal terugkrijgt bij aankoop. Zie ook onze website voor meer info, of onze webshop voor enkele dragers uit het aanbod.

Doe mee aan onze FB actie en post je foto!