Ideeën voor een atypische lockdown-Kerst

Ook nu kunnen we de kerstperiode super gezellig maken! We geven je alvast enkele ideeën.

  • Voor wie houdt van decoreren en het huis gezellig maken, is de voorpret van de voorbereidingen rondom Kerst de helft van het plezier. Sla aan het breien en voorzie al je gezinsleden van dezelfde kerstsokken, of knutsel samen de versiering voor de boom. De online inspiratie is eindeloos!
  • Voor wie al geruime tijd zoekt naar excuses om de jaarlijkse familieverplichtingen over te slaan, is dit de ideale kans! Blijf de hele dag gezellig samen in bed, om bij te praten, gezelschapsspelletjes te spelen, kerstliedjes te zingen of samen kerstfilms te kijken. Vergezeld van jullie favoriete snacks natuurlijk!
  • Of waarom niet afspreken met een klein groepje vrienden of familie voor een frisse kerstwandeling-op-afstand. Als elk gezin z’n eigen thermosfles met warme choco of glüwhein meeneemt, kan er weinig fout gaan!
  • Bouw extra spanning op onder de kerstboom, door je cadeautjes tijdig, en ingepakt te versturen. Niks leukers dan enkele weken cadeautjes kijken en dromen over wat erin zit.
  • Trek je mooiste outfit aan, haal een take-away-kerstmenu bij je lievelingsrestaurant, en vieren maar!
  • Organiseer een online kerstdiner met live entertainment. Wie weet kan je de laptop aansluiten op het TV-scherm, zodat je je familieleden in het groot kan zien?! Speel allemaal dezelfde playlist met kerstmuziek af op de achtergrond, kook dezelfde gerechten en eet tegelijkertijd dezelfde gang, … En waarom geen digitale familiequiz of een voorgelezen kerstverhaal als intermezzo?
  • Maak een kleine familiereis door het land, en ga in elke voortuin kerstzwaaien en cadeautjes achter laten.

Bij Zonnehoed hebben we heel wat leuks dat je hierbij kan helpen. Neem gerust een kijkje op onze webshop.

En als je graag je cadeautjes ingepakt wil laten opsturen, ook dat kan! Zet volgende boodschap in het opmerkingenveld tijdens het check-out proces op onze webshop: graag inpakken + voorzien van deze boodschap: “…..”. Dan zorgen wij voor een kaartje met persoonlijke boodschap én een ingepakt kerstcadeautje.