De Zonnehoed tuin

Samen natuurlijk beleven is niet voor niks onze slogan. We dromen er immers van om van Zonnehoed -naast winkel en webshop- ook een ontmoetingsplaats te maken voor ouders en kinderen. Onze prachtige ruime tuin leent zich daar perfect toe. Hoe fijn zou het zijn om jullie te laten mee genieten van een prachtige, feeërieke tuin. De ideeën krijgen vorm in ons hoofd:
“Ooooh, zouden we achteraan een voedsel- en sneukelbos creëren.”
“Ja, met een wilgenhut.”
“En van dat stukje maken we het speelterrein. Echt een ideaal stukje om Kubb te spelen.’
“En hier zouden we een rustplekje kunnen maken voor onze bezoekers.”

Maar helaas is nog heel wat werk aan de tuin voor dat we al dat moois kunnen verwezenlijken. En we kunnen dat niet alleen. Daarom organiseren we onze eerste Zonnehoed tuinwerkdag op zaterdag 26 februari. We hopen dat jullie massaal willen komen helpen! En kinderen zijn zeker welkom.

Schrijf je zeker in! Zo kunnen we genoeg drank & spijs voorzien.
Wat breng je mee? Lekker warme kledij die vuil mag worden. Eventueel een schop, spade, hark, snoeischaar als je dat hebt en tuinhandschoenen.
Wanneer starten we? Om 14u tot ongeveer 17u.
Wat gaan we doen? Zoals beloofd voor Green Friday gaan we 8 bomen/struiken planten. Eerst moet de boompjes die spontaan opgeschoten zijn, weg gedaan worden. Daarna gaan we goede putten maken om de bomen aan te planten. We willen 4 fruitbomen planten en 4 klimplanten voor tegen 1 van de tuinmuren. Er kan ook aan de takkenwal gewerkt worden. Er is voor elk wat wils.

Inschrijven via info@zonnehoed.be