De Sint bij Zonnehoed

Sint actie

Van zondag 1 november tot en met woensdag 25 november geeft de Sint alle Loyalty-klanten dubbele punten op de producten uit de webshopcategorie ‘Spelen en Leren’.*

Is dit je eerste online bestelling? Dan kan je je eenvoudig aanmelden voor het Loyalty-syteem tijdens je eerste aankoop, op voorwaarde dat je een account aangemaakt hebt.
* Het kan tot een week duren alvorens je je punten ook effectief ziet verschijnen op je account. Deze actie is ook geldig in de winkel.

Sint ten tijde van corona

In deze bijzondere tijd is het nog even koffiedik kijken over hoe we dit jaar kunnen vieren. Neem je graag het zekere voor het onzekere, en stuur je graag coronaproof een cadeautje van de Sint naar je kleinkind of m(p)etekind? Dat kan via onze webshop! Geef bij het verzendadres het adres op van het kindje en dan laten wij het rechtstreeks leveren aan huis. Voeg je graag een persoonlijke boodschap toe? Daarvoor kan je het ‘opmerkingenveld’ gebruiken.

Oh, en wacht niet te lang met bestellen. Want door de coronacrisis en het vele werk voor de Sint verwachten we drukke tijden bij de post. We willen al jullie bestellingen graag op tijd op hun bestemming krijgen!