De nieuwe Zonnehoed

Een hele tijd geleden hebben we de verbouwing van het nieuwe Zonnehoed-pand aangekondigd, en nu het eindresultaat meer en meer vorm krijgt, is de tijd gekomen om wat extra tipjes van de sluier op te lichten.

Want onze nieuwe locatie, zal naast een splinternieuwe winkelruimte, ook plaats bieden voor een verdere uitbreiding van het Zonnehoed-concept. Zo zullen we over een mooie ruimte van 40 m² beschikken voor het organiseren van infosessies en workshops, een heuse speelhoek voor de kinderen, die tevens gebruikt kan worden voor een gezellig samenzijn en bijpraten van ouders, en ook de vroedvrouwpraktijk van Nathalie zal in dit nieuwe gebouw gevestigd zijn. Oh, en zagen jullie de eerdere foto’s van onze prachtige tuin al? Een waar speel- en relaxparadijs!
Wat een mooie vooruitzichten!

Corona heeft helaas ook deze plannen wat in de war gestuurd. Zo zal het in eerste instantie, enkel mogelijk zijn om onze winkel te verhuizen en te openen in het nieuwe pand. Maar ook hier kijken we enorm naar uit! Gedaan met het groezelige kelderavontuur.😉

Als alles verder volgens plan verloopt, zullen we onze nieuwe lente- en zomercollecties met de verdiende pracht & praal kunnen uitstellen!

Hou onze website, Facebook of Instagram in de gaten voor de laatste nieuwtjes!