Pre-order Disana

Bestel nu je Disana wolletjes voor volgende winter!
Graag doorgeven voor woensdag 27/02/2019 om 12 h.

Vinden jullie Disana ook zo’n heerlijk merk van wollen kledij?
Worden jullie ook zo vrolijk van de mooie warme kleuren van Disana?

Misschien is deze pre-order dan wel een leuke kans om net datgene wat je volgende winter kan gebruiken nu te bestellen. Je kan alles kiezen uit de catalogus AW ’19 van Disana. De link naar de catalogus vind je onderaan dit bericht.
Als alles goed loopt worden de spulletjes eind september geleverd bij Zonnehoed en vertrekt het dan naar jullie tussen 1 en 15 oktober.

Een directe korting mag niet van de leverancier en daar willen we ons graag aan houden. Maar je krijgt wel een bon ter waarde van 15% op het totaalbedrag van je bestelling. Deze kun je dan gebruiken bij een volgende bestelling die je plaatst bij Zonnehoed. Let wel: de bon is niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen.

Je bestelling is bindend. Omdat de bestelling van zo lang op voorhand geplaatst wordt, vragen we 10% voorschot op je order. De overige 90% betaal je pas als de spullen geleverd zijn bij Zonnehoed. Dit voorschot dient als een soort garantie dat je de spullen werkelijk zal aankopen.
Verzendkosten zijn €4 naar een postpunt of €6 naar je eigen adres (België) en €8 naar Nederland.

Indien je interesse hebt, graag je bestelling voor 12u woensdag 27/02/2019 doorgeven via email (info@zonnehoed.be). Als onderwerp van de email zet je “Pre-order Disana + je volledige naam”. We hebben volgende gegevens nodig:
Je naam, adres (+ eventueel postpunt), telefoonnummer, email-adres en wat je wil bestellen (artikel nummer, naam, kleur en maat).

Enkele leuke nieuwigheden bij Disana:

Disana komt nu voor het eerst met een jas voor vrouwen (maten 36 tem 42). De jas is te zien in de catalogus, dit is de link naar de afmetingen om te helpen beslissen welke maat je nodig hebt:
https://www.disana.de/fileadmin/disana/Artikelmasse_2019/Damen-Mantel_6221.pdf
Nieuwe kleuren (bordeaux, gold en lagoon).
En er zijn wat aanpassingen gedaan aan kledingstukken: een knopje bij de nek voor de melange jumper, children’s coat heeft nu een rits en de boiled wool jacket heeft nu aanpassende boordjes aan de mouwen zitten om de kou buiten te houden.
Daarnaast is er ook nog een nieuw broekje beschikbaar (bloomers).
De salopettes zijn er nu tem maat 98/110 en de gekookte wollen broek tem maat 122/128.

Hier vind je een link naar de catalogus:
https://www.disana.de/fileadmin/disana/downloads/en_catalog/disana_catalogue_autumn_winter_2019.pdf

En dit zijn de prijslijsten waar je eveneens op terug kunt vinden in welke kleuren/maten elk stuk beschikbaar is: