Activiteit - Hoop workshop Steven Vromman

Beschikbaarheid: Op voorraad (20)

Het zijn turbulente jaren: een pandemie, een oorlog en een economische recessie. Helaas staan er ons nog meer verassingen te wachten. Onze levens zullen impact ondervinden van klimaatverstoring, economische terugval, een falende overheid, een overdosis kattenfilmpjes of geopolitieke conflicten. Een zwarte zwaan kan alles op zijn kop zetten. Kortom, we bevinden ons in de alles-staat-op-losse-schroeven-fase!

Gaan we in een hoekje zitten huilen of bereiden we ons voor op de schokken die eraan komen. Welke vaardigheden zijn nuttig, hoe bouw je aan een sterk lokaal netwerk en welke mindset werkt het best? Hoe kunnen we goed leven als de storm in kracht toeneemt en hoe zetten we moedeloosheid om in actie?

Zelfs al komt er helemaal geen grote ramp, met de ideeën uit dit boek kan je vandaag al vrolijker, goedkoper en beter leven. Met de nodige humor krijgt je inzicht in eenvoudige stappen die je zelf kan zetten. Als het dan toch allemaal goed komt dan hebben we alvast eens goed gelachen.

Steven Vromman komt zijn boek voorstellen op zijn typische ludieke manier. Geen klassieke voorstelling maar een interactieve workshop! 

Wanneer? Vrijdag 19 mei om 10u30

Zonnehoed voorziet thee, water of frisdrank. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »