3x nieuws voor de winkel

Goed nieuws voor iedereen die graag spulletjes ‘voelt’ en minder fan is van online kopen! Want vanaf woensdag 15 juli zal de fysieke winkel terug open zijn op vaste uren.

En dit op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 10u tot 18u.

Als je langskomt, zal je meteen ook een nieuw gezicht leren kennen. Daphné start namelijk op 15 juli en zal samen met Nathalie de winkel openhouden. We konden zeker een extra paar handen gebruiken, en op die manier heeft Nathalie ook meer tijd om de vroedvrouwpraktijk verder uit te bouwen.

Daphné De Maesschalck heeft een wetenschappelijke opleiding achter de rug en is in haar dagelijks leven veel bezig met alles rond ecologisch leven. Ze is voorzitster van Velt Vlaamse Ardennen,  en heeft haar eigen ecologische moestuin en boomgaard. De natuur ligt haar nauw aan het hart. Ze gaat regelmatig op stap met haar kindjes als Mooimakers en probeert zoveel mogelijk zero waste te leven. Haar drie kinderen worden groot gebracht met wasbare luiers en allerhande ecologische producten.
Haar ervaring sluit met andere woorden perfect aan bij het assortiment dat Zonnehoed aanbiedt, en ze wil deze kennis maar al te graag met jullie delen!  Bovendien heeft haar moeder jarenlang een kinderwinkel gehad, waar Daphné vaak hielp. Dus ook deze ervaring is zeker een pluspunt voor Zonnehoed.
Daphné is al ruim vijf jaar trouwe klant van onze winkel. De stap was dus snel gezet om ons team te versterken!

Maar het grootste nieuws moet nog komen! Zonnehoed zal verhuizen! We zijn momenteel aan het verbouwen en willen al een tipje van de sluier lichten….
Ons nieuwe adres wordt: Neerstraat 39, 9636 Nederzwalm. Jawel, het vroegere restaurant ’t Kapelleke.

Schrijf jullie dus zeker in op de nieuwsbrief of hou onze Facebookpagina in de gaten!